martes, 19 de mayo de 2009

Información sobre la fase B de PALE

Reproducimos el mensaje que recibimos ayer lunes desde el Servicio de Formación con respecto a la segunda fase de PALE:

"Informem des del SFP, des de la coordinació dels cursos PALE,

- S’ha publicat en la web del Servei de formació del Professorat la llista de professorat que està realitzant el PALE amb la quinzena en que farà la fase B. A més, s’els ha enviat un correu, text que us adjunte, donant informació del procés. Seria convenient que féreu un enllaç en la vostra pàgina per a donar la màxima difusió.

- PALE 2008/09 FASE B

1. Per tal de realitzar la fase B del PALE i amb la finalitat de conjugar les teues preferències i planificació amb les possibilitats d’infrastructura i distribució hem tractat de respectar al màxim la teua petició, però no sempre ha segut possible perque el nombre de places per quinzena és limitat.
2. S’ha publicat en la pàgina web del Servei de Formació del Professorat una llista amb les dades de tots els participants en el PALE i un formulari per tal que completeu dades, pugueu corregir les que hi ha i si és el cas, feu les observacions que considereu adients.
3. Si eres baixa en el curs cal que també ho notifiques. Es comprovarà.
4. Les localitats de destinació us les comunicarem posteriorment.
5. Els CEFIRES de Benidorm, la província de València i la de Castelló eixiran de l’aeroport de València. La resta de CEFIRES de la província d’Alacant eixiran de l’aeroport d’Alacant, a no ser que personalment demanes en el formulari eixir de València.
7 [sic].Cal que avises als teus companys de curs per si, per qualsevol circumstància, no han rebut aquest correu.
8.Teniu de temps fins el dimarts dia 19 de maig. Després no es podrà fer cap modificació."

No hay comentarios:

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger